Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Διαγενεακή Αλληλεγγύη: Δημιουργώντας έναν κόσμο για όλες τις ηλικίες

«Διαγενεακή Αλληλεγγύη: Δημιουργώντας έναν κόσμο για όλες τις ηλικίες»

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε το 1990 να ανακηρύξει την 12η Αυγούστου κάθε χρόνου ως Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας (International Youth Day).
Θυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε το 1990 να ανακηρύξει την 12η Αυγούστου κάθε χρόνου ως Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας (International Youth Day), η οποία θα επικεντρώνεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.
Το θέμα για το 2022 είναι «Διαγενεακή Αλληλεγγύη: Δημιουργώντας έναν κόσμο για όλες τις ηλικίες». Το φετινό θέμα στοχεύει στην ενίσχυση του μηνύματος ότι χρειάζεται δράση σε όλες τις γενιές και ενεργή συμμετοχή των νέων, για να εξασφαλίσουμε ότι κανείς δεν μένει πίσω. Σε μια χρονιά, η οποία έχει ανακηρυχθεί ως Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, η θεματική της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας, τονίζει τη σημαντικότητα της συλλογικής προσπάθειας, επισημαίνοντας ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι της βιώσιμης ανάπτυξης, ο κόσμος πρέπει να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό όλων των γενεών.


Δράση με στόχο την παρουσίαση καλών πρακτικών για την ένταξη στην αγορά εργασίας από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων.

  Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19/04/2024, ώρα...