Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στο “Let's do it Greece 2019” και διοργανώνει εθελοντικό καθαρισμό στο Μοσχοπόδι 7 Απριλίου.


Η Δημοτική Κοινότητα Θήβας και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Θηβαίων συμμετέχουν στην δράση “Let's do it Greece”, την μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της Χώρας και διοργανώνουν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 Εθελοντικό Καθαρισμό στο Δάσος του Μοσχοποδίου Θήβας (σημείο συνάντησης Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”-Μοσχοπόδι)

Τι είναι το “Let's Do It”:
Είναι παγκόσμια εθελοντική δράση καθαρισμού που διοργανώνεται ταυτόχρονα κάθε χρόνο, σε κάθε πόλη και χωριό από δήμους, σχολεία, υπηρεσίες, οργανώσεις, συλλόγους, φορείς κα με σκοπό να στείλουν οι πολίτες μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και να προωθηθεί η αξία του εθελοντισμού.

Το φετινό θέμα του “Let's Do It GREECE” είναι “οικογένεια”!
Τι σημαίνει λοιπόν για εσάς η #οικογένεια; Για κάποιους είναι οι γονείς, τα αδέρφια , οι συγγενείς … είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε. Για κάποιους τα ζωάκια τους … για κάποιους άλλους, μπορεί να είναι φορείς που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο ή άνθρωποι που δεν έχουν γνωριστεί ποτέ από κοντά, αλλά τους ενώνει ένα κοινό όνειρο ή στόχος.

Για τη φετινή δράση λοιπόν την Κυριακή 7 Απριλίου, την ίδια ώρα σε όλη την Ελλάδα:

1. Βγαίνουμε έξω με όσους θεωρούμε οικογένειά μας

2. Προσφέρουμε στο περιβάλλον

3. Βγάζουμε selfie την ώρα της δράσης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

4. Την ανεβάζουμε στο www.letsdoitgreece.org , το facebook και το instagram το hashtag #οικογένεια

5. Δημιουργούμε μαζί το μεγαλύτερο μωσαϊκό οικογενειακών φωτογραφιών στην Ελλάδα

Ο Δήμος Θηβαίων στις 7 Απριλίου 2019
δίνει και φέτος ραντεβού και σας καλεί να δώσετε δυναμικό παρόν στην προσπάθεια αυτή.

Χορηγός δράσης:Sanitas”Δράση με στόχο την παρουσίαση καλών πρακτικών για την ένταξη στην αγορά εργασίας από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων.

  Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19/04/2024, ώρα...