Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024


Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα τριών θέσεων εκπαιδευτικών ΠΕ και ΤΕ στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/2024


    







ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/2024

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ 73 ΘΕΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (Δ.ΥΠ.Α.)

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους της ΔΥΠΑ (www.dypa.gov.gr) και του ΑΣΕΠ η Προκήρυξη 1/2024 της Δ.ΥΠ.Α. (ΦΕΚ 38/28.08.2024 τ. Α.Σ.Ε.Π.), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα τριών (73) συνολικά θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης για τις μονάδες επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να υποβάλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr από τη Δευτέρα 9/9/2024 έως και Τετάρτη 18/9/2024 και ώρα 23:59 μ.μ., ακολουθώντας τη διαδρομή:

gov.gr -> Εργασία και ασφάλιση -> Απασχόληση στον δημόσιο τομέα -> Πρόσληψη μόνιμων εκπαιδευτών της ΔΥΠΑ ή απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:


https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/proslepse-monimon-ekpaideuton-tes-dupa

Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι για την συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και των δικαιολογητικών συμβουλεύονται την οικεία Προκήρυξη 1/2024 καθώς και τα αναφερόμενα σε αυτή Παραρτήματα.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 1/2024 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dypa.gov.gr

 

ΦΕΚ ΑΣΕΠ || Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα τριών θέσεων εκπαιδευτικών ΠΕ και ΤΕ στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης | ΑΣΕΠ Ενημερωτική Πύλη (asep.gr)


          

      Πρόγραμμα υποστήριξης στη βιωματική διδασκαλία των φυσικών επιστημών για εκπαιδευτικούς με μαθητές/τριες πρόσφυγες, μετανάστες, αιτούν...