Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Λήξη των μαθημάτων για την εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας σε ενήλικους μετανάστες/δικαιούχους διεθνούς προστασίας.






Η ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξη με τίτλο : «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων» με MIS:5002825 στο οποίο λειτουργεί Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας και στοιχείων ελληνικής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού σε μετανάστες και δικαιούχους διεθνούς προστασίας.

Στα πλαίσια του Υποέργο 2 με τίτλο: « Λοιπές δράσεις για τη λειτουργία του Παραρτήματος Κέντρου Ένταξης Μεταναστών» απονεμήθηκαν στους εκπαιδευόμενους, μετά την επιτυχή παρακολούθηση ενός κύκλου μαθημάτων και συνεπούς μαθησιακής πορείας, βεβαιώσεις ολοκλήρωσης φοίτησης επιπέδου Α1 και απλής παρακολούθησης.







Η απόκτηση γλωσσικής δεξιότητας και πρακτικών κοινωνικών και διαπολιτισμικών ικανοτήτων είναι πάρα πολύ σημαντική για την κοινωνική ένταξη των συμμετεχόντων και των οικογενειών τους, ώστε να εξυπηρετούνται με επάρκεια στην καθημερινότητά τους.

Ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών Δήμου Θηβαίων που εδρεύει στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας) τέρμα οδού Μακαρίου και λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή τις ώρες από 8.00 έως 16.00.


Τρόποι Επικοινωνίας:

τηλέφωνα: 22620-28570, 22620-28591

















Δράση ευαισθητοποίησης κατά του Σχολικού εκφοβισμού(Bullying) στο Γυμνάσιο Βαγίων από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων.

  Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν την Δευτέρα 18/12/2023, ώρα...