Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Συμμετοχή σε ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας των στελεχών της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων», με MIS:5002825.






Τα στελέχη της ενταγμένης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξης με τίτλο : «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων» με MIS:5002825 στο οποίο λειτουργεί Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών, στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, συμμετείχαν στην ημερίδα που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας με θέμα : «Δίκτυο Κοινωνικών Υπηρεσιών - Δομών στη Βοιωτία» την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα του Διοικητηρίου στη Λειβαδιά.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν η Κοινωνική Υπηρεσία και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Θηβαίων. Η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών Δήμου Θηβαίων κα Βασιλική Βελαώρα μίλησε εκ μέρους όλων των Κέντρων Κοινότητας του Νομού Βοιωτίας. Στόχος της ομιλίας ήταν η ανάδειξη των παρεχόμενων υπηρεσιών των Κέντρων Κοινότητας και του έργου που επιτελείται σ αυτά ώστε ο πολίτης να έχει ορθή πληροφόρηση και να απευθύνεται αρμοδίως. Τέλος, έγινε αναφορά και στο Κέντρο Ένταξης Μεταναστών που λειτουργεί ως Παράρτημα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Θηβαίων.





















Δράση ευαισθητοποίησης κατά του Σχολικού εκφοβισμού(Bullying) στο Γυμνάσιο Βαγίων από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων.

  Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν την Δευτέρα 18/12/2023, ώρα...