Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΚΕΑ: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στις προπληρωμένες κάρτες σε όσους δεν μπήκαν


Πληρώθηκε από χθες το απόγευμα, το ΚΕΑ στους δικαιούχους για τον μήνα Ιούλιο. Πολλοί δικαιούχοι όμως δεν είδαν τα χρήματα ακόμη και ως αυτή την ώρα στις προπληρωμένες κάρτες.

Όπως αποκαλύπτουν αποκλειστικά τα dikaiologitika news, τις επόμενες ώρες θα πιστωθούν κανονικά τα χρήματα στις κάρτες των δικαιούχων του ΚΕΑ τα ποσά που αναλογούν. Αυτό έκανε γνωστό η Τράπεζα Πειραιως μιλώντας στα dikaiologitika news.
Να υπενθυμίσουμε ότι η πίστωση ξεκίνησε από χθες τις απογευματινές ώρες και πιστώθηκε το ποσό των 65.664.302,27 ευρώ θα καταβληθεί σε 293.195 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 610.000 άτομα.
Η πληρωμή του ΚΕΑπραγματτοποιήθηκε με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δράση ευαισθητοποίησης κατά του Σχολικού εκφοβισμού(Bullying) στο Γυμνάσιο Βαγίων από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων.

  Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν την Δευτέρα 18/12/2023, ώρα...