Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Τι ισχύει για τις αμοιβές από τα voucher, την κατάσχεση λογαριασμών και το ΚΕΑ


Ανακοίνωση απο το voucher.gov.gr για ακατάσχετο επίδομα εκπαίδευσης - ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ 29-64 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ


Το voucher ενημερώνει ότι στις 22 Φεβρουαρίου 2018 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 30/Α) ο Ν. 4520 «Μετεξέλιξη του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων σε Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) (πρώην ΟΓΑ) και λοιπές διατάξεις», όπου συμπεριλαμβάνεται το άρθρο 65 σύμφωνα με το οποίο:

Το επίδομα εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης που καταβάλλεται σε ανέργους είναι αφορολόγητο, ανεκχώρητο και ακατάσχετο στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη στη Φορολογική Διοίκηση, στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία ή στα πιστωτικά ιδρύματα και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα.
Η εν λόγω διάταξη ισχύει από 1.1.2018. 
Για Περισσότερα: 


Δράση ευαισθητοποίησης κατά του Σχολικού εκφοβισμού(Bullying) στο Γυμνάσιο Βαγίων από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων.

  Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν την Δευτέρα 18/12/2023, ώρα...