Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Βήμα - βήμα το πώς βγάζεις κλειδάριθμο και κωδικούς σε ΟΑΕΔ και Taxisnet.





Πώς βγάζω κλειδάριθμο σε Taxisnet και ΟΑΕΔ; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί πολλούς πολίτες και το Dikaiologitika News σας δίνει την απάντηση με έναν πλήρη οδηγό. 
Πολλές φορές, μπαίνοντας στο Taxisnet, σε πολλούς χρήστες εμφανίζεται το μήνυμα «Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί. Ειδοποιήστε το διαχειριστή του συστήματος». Τι πρέπει να κάνω;
Αν έχετε καταχωρήσει λανθασμένα πάνω από έξι φορές τους κωδικούς πρόσβασης, για την εισαγωγή σας στον λογαριασμό σας, το σύστημα κλειδώνει. Ο λογαριασμός ξεκλειδώνει μετά από δέκα λεπτά, εφόσον σταματήσετε τις προσπάθειες εισόδου στο σύστημα. Αν παρ' όλα αυτά ο λογαριασμός σας παραμένει κλειδωμένος, επικοινωνήστε με την Υπηρεσία μας, αναφέροντας το αίτημα μαζί με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, Α.Φ.Μ., username και τηλέφωνο επικοινωνίας).
Οι φορολογούμενοι, οι οποίοι υποχρεωτικά πρέπει φέτος για πρώτη φορά να υποβάλλουν φορολογική δήλωση είναι υποχρεωτικό να διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.


Δράση με στόχο την παρουσίαση καλών πρακτικών για την ένταξη στην αγορά εργασίας από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων.

  Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19/04/2024, ώρα...