Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δημόσιο - Έρχονται 6900 θέσεις εργασίας σε Υγεία, αστυνομία, υπουργείο Οικονομικών και Βοήθεια στο σπίτι.



Οι προσλήψεις που κλειδώνουν:
Προσλήψεις στην αστυνομία
Με ταχύτατο ρυθμό προχωρούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία, σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.
Σημειώνεται ότι δημοσιεύτηκαν ήδη στο ΦΕΚ οι αποφάσεις περί των προσόντων για την πρόσληψη των ειδικών φρουρών, το οποίο καθορίζει ακριβώς τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι.
Προσλήψεις στην Υγεία
Το ΑΣΕΠ αναμένεται να στείλει προκήρυξη για την πρόσληψη 1.300 ατόμων μέσα στον επόμενο μήνα. Η ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού εγκρίθηκε και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών
Προκήρυξη 100 θέσεων επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ εδώ και καιρό. Οι θέσεις αφορούν στην ΑΑΔΕ και ο διαγωνισμός θα αφορά αποκλειστικά μόνο μία ειδικότητα (ΠΕ Πληροφορικής).
Προσλήψεις στο Βοήθεια στο Σπίτι
3.250 προσλήψεις μόνιμων εργαζομένων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» τους επόμενους μήνες. Ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δηλώσει ότι "το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας υιοθετεί πολιτικές που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ενίσχυση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση".
Προσλήψεις σε δήμους
757 προσλήψεις μόνιμων εργαζομένων σε ΟΤΑ και ΝΠΔΔ.


Δράση ευαισθητοποίησης κατά του Σχολικού εκφοβισμού(Bullying) στο Γυμνάσιο Βαγίων από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων.

  Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν την Δευτέρα 18/12/2023, ώρα...